Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Боряна Шехтова натирена от Таки

отпечатай новината

25.11.2011 12:45 | Видян 5476 пъти

Боряна Шехтова натирена от Таки

Манекенката  Боряна Шехтова изненадващо се е завърнала у нас. След като от няколко години русокосата красавица споделяше леглото на подземния бос Христофорос Аманатидис - Таки, с когото забегна в Южна Африка, тя шокира своите познати с появата си на светско парти в столицата миналата седмица.

Блондинката пристигнала на купона заедно с бременната си сестра Ана и още две свои приятелки. Групичката не била придружавана от никакви мъже, но се стараела да не попада в центъра на вниманието. Публичната изява на Боряна предизвика коментари от присъстващите. Един от най-упоритите бе, че хубавата манекенка явно е натирена от богатия си любовник.
Затова й се наложило и да се прибере в България. Преди година се заговори, че Таки най-после е решил да мине под венчилото с приятелката си манекенка. Гангстерът искал да
се кротне след толкова безразборни връзки с родни хубавици, сред които и Диляна Попова.

Гъркът смятал да вземе ръката на Шехтова на пищна церемония в Рио де Жанейро далеч от завистници и врагове. Така и не се разбра обаче дали съюзът на двамата е бил сключен.
Появяването на Боряна на светски събития у нас обаче повече от убедително доказва, че тя вече не е част от свитата на наркобоса. В противен случай параноичният гангстер едва ли би пуснал любимата си жена сама, като лесна мишена на враговете си.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !