Суперзвездата Дуа Липа снима клип в...

Английската суперзвезда с албански корени Дуа Липа...

Нов сериал разкрива тайните на Ел Чапо

От 31 януари ефирът на бТВ Екшън ще бъде завладян от...

Евтим откри Шехтова преди Таки

отпечатай новината

14.05.2011 09:00 | Видян 5159 пъти

Евтим откри Шехтова преди Таки

Първият известен мъж, с когото е имала връзка манекенката Боряна Шехтова е Евтим Милошев. Любовта им разцъфва покрай междуфирмена връзка.
През периода, когато Слави Трифонов е в немилост и го излъчват само кабеларките (1998-2000 г.), първият рекламодател, който се престрашава да отпусне бюджет за клипове в неговото шоу е Розалия Тинкова.

По онова време тя е маркетинг мениджър на гръцката козметична компания Рилкен. Смелата пловдивчанка рискува и печели, понеже забраната от властите да излъчват Трифонов по големите телевизии само му вдига рейтинга. А това води до добри продажби за фирмата-рекламодател.
Партньорските отношения в бизнеса пререстват в приятелски между босовете от двете фирми. Когато Тинкова купува дял във висаджийската модна агенция Ексграунд, Слави ,като птицата Феникс от пепелта, изгрява на екрана на бТВ.

В този щастлив период другаруват не само шефовете, но и техните подчинени. Така се заплита любовта между една от най-известните манекенки на Тинкова – Боряна Шехтова, и лявата ръка на Слави – Евтим Милошев. Двамата са много влюбени и много щастливи.
Човек като печели не знае колко губи, пее Ивана. Та така и Милошев, става продуцент, но губи Боряна.

От доста време неговата бивша е настояща на боса на империята, която навремето бе позната като ВИС – Таки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !