Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Лили Иванова с гроб за 14 бона

отпечатай новината

28.11.2011 16:00 | Видян 3267 пъти

Лили Иванова с гроб за 14 бона

Лили Иванова остана без гроб . Сега единствено без гроб на стари години. Тя е една от Клиентките на частните гробища в Бояна, които може да се окажат жертви на крупна измама.

Примата реши приживе да се подсигури и плати солидна сума, за да си закупи място, където да бъде положена след смъртта си. Според запознати,  звездата платила 14 бона за своето последно легло.

От 4 октомври обаче "Бояна парк София" е под разпореждането на банка ДСК, където е заложено и цялото имущество на частните гробища, които фалираха. Сега единствено банката може да реши как да се разпореди с предварително  запазените и предплатени гробни места.

Самата Лили Иванова не обича да се шуми около решението и да си купи гроб приживе.
Тя бе подведена покрай десетките други знаменитости, бизнесмени и депутати, които също решиха да се обзаведат с гробни места за себе си и роднините. Сред потърпевшите е и Младен Мутафчийски.

Той е платил 56 хиляди лева за общо 4 гроба в "Бояна". Малко по-късно построи помпозна гробница за 130 хиляди лева според някои оценки, а според неговите думи за малко над 20 000 лв.

Точно до нея са и останалите места за семейството му, както е според  желанието му - всички да бъдат погребани на едно място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !