Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Смях: България е само за смелите

Смях: България е само за смелите

На какви унижения са подложени родилките днес и защо повтаряме грешките на родителите си?

отпечатай новината

17.01.2012 13:00 | Видян 1470 пъти

На какви унижения са подложени родилките днес и защо повтаряме грешките на родителите си?

В третата част на документална поредица на bTV и “Супернова медия”, посветена на родителството, зрителите ще се запознаят с потресаващите истории на майки, които разказват за униженията в българските болници.

Третият епизод на „Такъв е животът – Да бъдеш родител” ще се излъчи на 21 януари, събота от 15.00 часа по bTV.

Милена, момичето, което е доброволен консултант по кърмене, е посветила последните три години на двете си деца. Тя пази ужасен спомен от преживяното по време на първото си раждане и сега е активен защитник на правата на родилките.

Междувременно във Варна започва един от най-вълнуващите моменти в живота на Нона и семейството й – съвсем скоро предстои появата на третото й дете. Как ще премине нейното раждане, ще стане ясно в събота в третия епизод на "Такъв е животът – Да бъдеш родител" по bTV.

Зрителите ще разберат и какво преживяват по-големите деца, когато бебето се появи у дома, от историята на Силвия и Андрей. 

Сиса е следващата героиня в "Такъв е животът", която е бременна и сама. Тя е израснала в дом и сега отново се обръща към социалните служби за помощ, защото няма къде да живее, няма пари, а не иска да изоставя бъдещето си дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !