Поп фолк сензацията Лидия ще пее на...

Тя ще изпълни най-големите си хитове на площад...

Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Азис със зловеща промяна

отпечатай новината

27.02.2012 12:15 | Видян 2866 пъти

Азис със зловеща промяна

През последната година Азис претърпя изключителна промяна. Звездата на Diapason Records успя да свали повече от 30 килограма и сега може да се похвали с тяло, което без проблемно може да разходи и по някой световен моден подиум.

Изпълнителят на тоталния хит „Сен Тропе” постигна изключителната си форма, благодарение най-вече на силната си воля и огромните усилия, които полага ежедневно. Естествено, с новата фигура дойде и промяна в стила на обличане. В типичния си цветист стил, самият певец иронично определя предишното си превъплъщение като „дебела повлекана” и не крие гордостта си, че днес дори западни медии го наричат „рок-принцеса”. Актуалната му визия наподобява по-скоро пънк звезда, отколкото типичен изпълнител от най-масовия жанр. „Не нося вина, че другите певци се обличат като чичковци и с нищо не се отличават от тълпата!”, категоричен е Краля на попфолка.

Хитовият изпълнител отдавна се е разделил със старите дрехи и сега може да бъде видян в прилепнали тоалети, подчертаващи изваяното му тяло. В последните си проекти звездата  на Diapason Records залага изцяло на метални шипове, капси, обувки на висока платформа… Това са само  част от аксесоарите, които вече се превърнаха в запазена марка на новия моден диктатор Азис.

По всичко личи, че новият стил на звездата допада на публиката. В последната година той е един от най-търсените изпълнители в клубовете из страната и на всички негови участия заведенията са препълнени с десетки почитатели, които искат да се докоснат до любимеца си. Факт е, че през изминалите месеци Азис успя да натрупа огромна популярност и извън границите на нашата страна. Интересът от страна на чуждите медии към него е особено голям, а неповторимият стил му стил със сигурност ще му осигури поводи за изява на световна сцена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !