Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Киркоров празнува ЧРД с родни звезди

отпечатай новината

17.03.2012 09:00 | Видян 2499 пъти

Киркоров празнува ЧРД с родни звезди

Филип Киркоров събра българските си приятели в Москва, за да ги запознае с дъщеря си Алла-Виктория. Той покани в Русия дует Ритон, Тончо Русев и Драго Чая, и даде специален прием за тях по повод рождения си ден. Роденият във Варна български арменец с руска кръв стана на 45 години.

Киркоров почерпил най-близките си хора на вечеря в ресторант Пушкин, гласи клюката. Те са и едни от първите, които видяха дъщеря му Алла-Виктория, която засега живее в Русия с баща си.

Плановете на Киркоров са детето му да отрасне в Америка, далеч от руските папараци. Той е купил огромно имение в Маями, където за момичето ще се грижи негова роднина.

Известните българи се появили като своеобразна агитка в защита на певеца. В момент, когато редица български композитори са решили да съдят звездата на руската естрада, Филип имал нужда от подкрепа. Арт-делегацията участвала в предаване на руската телевизия, посветено на скандала за авторските права на песните му. Те яростно защитили Филип, след което се отдали на заслужена почерпка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !