Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Стан Колев взриви родните фенове

отпечатай новината

14.05.2012 15:15 | Видян 3555 пъти

Стан Колев взриви родните фенове

Eдин от най-успешните български продуценти и диджеи Стан Колев се завърна в родината си, за да разтърси феновете с няколко страхотни партита. Стан Колев е най-успешният български DJ на световната музикална сцена.

За никого не е тайна, че работата му намира признание сред имена като Armin Van Buuren, Roger Sanchez, David Morales, Global Underground, ZYX и Buddha Bar.

Колев е известен с това, че примесва етно мотиви заедно с hоuse звучене, а това неведнъж се е оказало правилната комбинация. От 1999 започва да налага своя стил и към днешна дата смята, че интересът, не само в България, но и по света към този род музика, нараства.

На специално парти в най-актуалния клуб  Tequila той представи няколко нови парчета, сред които и неоспоримия хит "Mantra", който е съвместен проект заедно с DJ Матан Каспи и вокалите на Поли Хубавенска. В Момента Стан продуцира DJ Мат Дерей и неговия нов албум, а гласът на Поли ще звучи и в парче на английския DJ.

Заведението в центъра на София се пръскаше по шевовете от любители на хаус музиката. Сред посетителите бе и Мис България 1998 Елена Ангелова, която купонясваше изцяло в женска компания.
Club Tequila продължава да е най-модерния клуб  и то в началото на лятото. Най-посещаваните и изискани партита се случват именно в сърцето на нощна София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !