Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Юксел Кадриев: Пак ще водя новините!

отпечатай новината

17.05.2012 15:30 | Видян 3822 пъти

Юксел Кадриев: Пак ще водя новините!

„Не съм крил детето от бившата си жена!" Това заяви пред „България Днес" водещият Юксел Кадриев след новината, че на Бонка Георгиева е наложена мярка за неотклонение „подписка" и я грози арест, ако я повикат и не се яви в полицията.

Прокурор Димитрова е стартирала проверка по жалбите на оперната певица, че водещият от Би Ти Ви не ѝ дава да вижда детето им. Димитрова е издала постановление, че са събрани достатъчно доказателства за виновността на Бонка.

„Тази прокурорска проверка започна по неин сигнал (на Бонка Георгиева - бел. ред.) - каза пред „България Днес" Юксел Кадриев. - Тя имаше наглостта да отиде и да излъже в полицията, че крия детето, че не й давам Габи. Това са пълни глупости, защото сме разговаряли по телефона и тя винаги е знаела къде е Габриела. След това започна прокурорска проверка срещу мен, викаха ме на разпит, викаха и Габи, която тогава беше на 10 г.

Не знам как завърши проверката, но това е набеждаване в престъпление." Кадриев разкри, че е викан за разпит на 11 май във Второ РПУ в кв. „Надежда" по прокурорската преписка по сигнала на Бонка. Водещият признава, че също е подал жалба срещу Бонка: „Чувствам се изключително засегнат от това да ме набеждават в извършването на престъпление, за което се налага наказание затвор.

Това е безумие. И  аз подадох насрещна жалба за набеждаване в престъпление. Престъпление е да обвиниш някого, че извършил престъпление."  На въпрос дали знае, че Бонка е заплашена от затвор, ако се докаже вината й в набеждаване, Юксел заяви: „Нямам идея какво ще се случи. Но ако вас ви обвинят в извършването на престъпление, какво бихте направили? Аз се защитавам. Всичко, което правя е в отговор на нейните действия. Когато законът не ми позволява да си защитя честта и достойнството - аз го правя."

Юксел нападна бившата си жена с думите: „Нормално ли е една майка да не се обажда 9 месеца на детето си?! В това време тя твърди в пресата, че детето е скрито. Тя се обади на 15 септември следобед в 15,10 ч., за да попита в колко часа е тържеството. Извода оставям за вас."На въпрос какво е здравословното му състояние след операциите на дискова херния, която водещият претърпя през март, той отговори: „Ще се върна (в Би Ти Ви - бел. ред.), не се притеснявайте - не съм уволнен, не ставам шеф в Би Ти Ви и ще си водя новините."

източник:в.България Днес

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !