Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Сестрата на Нана продава имот, за да я спаси

отпечатай новината

24.05.2012 11:00 | Видян 4397 пъти

Сестрата на Нана продава имот, за да я спаси

След всяка процедура Нана хваща обратно самолета за София, за да изпълнява задълженията на работното си място - в съботния блок на Нова телевизия и в неделното предаване, в което заедно със съдия Онцова нищят междухорски спорове.
 
Процедурите в клиниката "Шеба медикъл център", в която преди време се лекуваха още Мануела Горсова и Гого от "Фамилия Тоника", бръкнали надълбоко в спестяванията на Нана и съпруга й Джон Гладуиш.
 
Битката за живота на водещата струвала между 4 и 5 хиляди евро на седмица, пише "Уикенд".
 
Поне самолетните билети й излизали по-евтино, тъй като били резервирани за няколко месеца напред в компании, които предлагат ниски тарифи при по-ранни записвания.
 
Още когато застана пред Цяла България и в телевизионен ефир призна, че са й открили рак, гордата Нана изрично обяви, че ще се бори сама за живота си и в никакъв случай няма да събира пари чрез СМС-и от сънародниците ни.
 
Нана узна, че е болна от рак в средата на февруари, като диагнозата бе потвърдена в началото на март. 

След което веднага бе назначено лечение. Простите сметки показват, че досега семейството й е похарчило над 60 хиляди евро само за химиотерапия.
 
Част от сумата за лечението поели и продуцентите на Гладуиш, Иван Христов и Андрей Арнаудов,но най-много средства отделил английският й съпруг Джон. 

Според близки на болната Нана всичките й роднини правят и невъзможното, за да й помагат кой с каквото може за лечението.
 
Включително и разпродавайки своето имущество. Най-голямата подкрепа идвала от сестра й Мартина, с която Нана първа споделила за тумора си.
 
Шокът бил не по-малък и за нея. Цялата нощ, след като Нана й признала ужасяващата вест, двете плакали неудържимо, научи още "Уикенд".

Родственицата на водещата, която е шест години по-голяма от нея, не била заможна, но въпреки това обявила апартамента си за продан, за да помогне с пари на сестричката си. 

Мартина е тази, която се грижи за сина на Нана Джейсън, докато баща му я придружава в Израел. Докато обаче жилището открие новия си собственик, Нана ще разчита на мощната подкрепа на своя съпруг.  С английския аристократ водещата се запозна, докато той работеше в нашата БТК.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !