Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Френското чудо ZAZ пристигна в София

отпечатай новината

30.05.2012 09:00 | Видян 2154 пъти

Френското чудо ZAZ пристигна в София

„Разбира се, че съм влюбена. Дълбоко влюбена съм в живота и силно вярвам в доброто.” Днес е дългоочакваният концерт на популярната френска изпълнителка ZAZ в Зала 1 на НДК.

Пленявайки публиката, първоначално със своите уникални улични джаз изпълнения,  през 2010 г.  Изабел Жофруа, или накратко ZAZ, се превръща в един от най-обичните европейски артисти.
Първият й хитов сингъл “Je veux” се радва на милиони гледания и хиляди позитивни коментари във всички възможни социални мрежи и медийни канали.

В две последователни години - 2009 г. и 2010 г. ZAZ  покорява  музикалните чартове във Франция, Белгия, Швейцария, Австрия, Румъния, Сърбия и Гърция. През 2010 година френската певица грабва „European Border Breaker Award” / Награда за най-слушания френски артист зад граница. Според изследване, публикувано от престижното он-лайн списание “L’Internaute”, ZAZ е най-популярният френски изпълнител за 2010 г.  

„Не си давам сметка, колко много хора следят работата ми, докато не тръгнем на турне и журналисти от Русия, Словения или друга страна се обаждат и ме питат кога идвам. И когато изляза на сцената и видя как хората пеят с мен, всъщност разбирам, че съм слушан и харесван изпълнител.”

В групата на ZAZ са китаристите Беноа Симон и Гийом Жоел, бас-контрабасистът Илан Абу, пианистът Денис Клавизоле и барабанистът Дейвид Моран.

ZAZ сподели, че днес на 30 май в зала 1 на НДК, българската публика ще чуе песни, включени в албума й, както и такива, които не са. „Ще има рок, джаз, фънк. Ще видите един много жив и интересен концерт.”, допълни певицата.

И този път организаторите на събитието – Teren Music и Fusion Embassy – организацията промотираща наближаващия концерт на една от най-горещите формации на испанската музикална сцена в момента – Fuel Fandango, обединяват сили в името на българските меломани и качествената музика.

Всеки фен, притежаващ билет за концерта на ZAZ ,  ще има възможност да получи проспуск за шоуто на Fuel Fandango (6 юни 2012 г., клуб „Blender”, София) срещу 10, вместо 15 лв. на входа на клуба  в деня на събитието.

ZAZ пристига в България за първи път по покана на Teren Music (www.terenmusic.com). Концертът на новата Едит Пиаф, както медиите обичат да я наричат, е днес, 30 май 2012 г. в зала 1 на НДК, 20:00 ч. Билети за събитието все още могат да се намерят в мрежата на ticketstream.bg, както и на Билетна каса НДК. Цените им са 45 и 50 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !