Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

100% Селена - Как Селена Гомес стигна от прерията до София?

отпечатай новината

30.05.2012 14:15 | Видян 3115 пъти | Гласували 1

100% Селена - Как Селена Гомес стигна от прерията до София?

Тези викове на десетки деца, които денонощно бяха окупирали гранд хотел София на жълтите павета в сърцето на столицата, подлудиха хората през последните десетина дни.

Причината бе, че в петзвездния комплекс беше настанена любимата звезда на тийнейджърите Селена Гомес – последната актьорска и музикална сензация на Холивуд.

В първите дни гостенката отделяше по няколко минути на излизане и на връщане в хотела на своите фенове, снимаше се с тях, разписваше се с автографи в тефтерчетата и върху фланелките им, както и върху свои плакати и списания с нейния лик.

Истерията обаче продължи да се разраства

с всеки изминал ден. Налагаше се охраната на хотела да го обгради с кордон, а малките палавници се опитваха да надхфитрят чичковците с размери на трикрилни гардероби и физиономии като живо доказателство за произхода на човека от горилата.Селена избяга за няколко дни в Лондон при любимия си Джъстин

Бийбър, който не пожела да дойде в България

Тази пауза беше използвана от екипа й, за да пренесе обемистия багаж на звездата – безброй куфари, натъпкани с дрехи, в тузарска къща на милионери в Драгалевци. Според някой слухове преди това в нея се е снимал известен български телевизионен сериал.

Освен това, по този начин Селена се оказа и по-близо до снимачната на площадка на филма Бягството, който снима в киноцентъра Бояна, заедно с известния холивудски актьор Итън Хоук, който на своите 42 години може да й бъде татко. Дядото в екипа, бащата на Анджелина Джоли – Джон Войт, така и не се вясна у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !