Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

100% Селена - Сбъднатата американска мечта

отпечатай новината

30.05.2012 14:30 | Видян 3234 пъти

100% Селена - Сбъднатата американска мечта

Когато в малка къща в прерията – същата като в класическия стар сериал, се ражда МАЛКАТА Селена Мари, нейните родители Манди и Рикардо не таят особени надежди за детето си. А пътят на малката я прави сбъдната американска мечта и я отвежда от мизерията до върха на шоубизнеса.


Селена сякаш по рождение е обречена да бъде звезда. Родителите й я кръщават на известната тексаска латинопевица Селена Куинтания – Перес с пожелание един ден да стане популярна като нея. Избират неслучайно и името Селена, което в превод от гръцки означава Луна. 
Животът на бащата и майката на бъдещата звезда не е никак лесен. Всичко е любов, ала не съвсем. Двамата живеят трудно, тъй като самите са едва ли не деца. Манди ражда бебето само на 16 години –

през ваканцията между девети и десети клас

Животът на младото семейство е от ден за ден и любовта скоро си отива през комина от тяхната малка къща в прерията. „Няма пари, няма любов” е известна народна мъдрост, която уви разделя и родителите на Селена Гомес. Тя е само на 5, когато таткото напуска нейната майка и ги оставя на произвола на съдбата.
Налага се Серена да започне да работи буквално от невръстна. Когато е едва в трети клас тя започва да се труди. Получава ролята на Джана в сериала Барни и приятели. Дебютът й е само на 9 години. Още тогава малката принцеса разбира какво е животът на знаменитост, тъй като и в училище, и на улицата всички я разпознават и я закачат, не я оставят да си изяде супата и

да си изпие колата на спокойствие

Следващата й роля обаче не е нещо особено. Дават й малък ангажимент в Деца шпиони 3-D: Game over през 2003 г. След това сякаш е забравена и не може да си намери място от разочарование. На всичкото отгоре трябва да приеме, че майка й води в къщи втория си мъж на име Браян.
Селена тъкмо се е отказала от мечтата да стане голяма звезда, когато отново я потърсват. Това става не за някой случаен филм, а за излъчвания многократно и у нас хитов тв сериал Уокър: Тексаският рейнджър. Нейната роля е на Джули. Това става през 2005 г.  През 2006 година пък я вземат за ролята на Емили Грейс Гарсия в Brain Zapped . Но не образът е важен, а фактът, че продуцентите дават на Селена да

запише първата си песен – част от филма

Тя става хит и Селена е поканена за гостуваща звезда в сериал и за първата си наистина сериозна роля. Тя играе лошата Микайла – врагинята на Хана Монтана в култовия тийнейджърски телевизионен сериал. Така малката Гомес вече получава истински звезден статус в мега кинокомпанията Дисни. И първото, което прави е да намери и да наеме хубаво жилище и двете с майка й да се пренесат от дивия Тексас в меката на киното и шоубизнеса Лос Анджелис.

Като важна клечка във фирмата

й се налага да започне и да озвучава анимационни филми. През 2008 година й дават роля в Още една приказка за Пепеляшка. След това идва Princess Protection Program (2009) и Wizards of Waverly Place: The Movie (2009).
Това е нейната щастлива година, защото получава оферта и приема да подпише договор за баснословна сума с музикалната компания Hollywood Records, която иска да я лансира като попзвезда. Босовете на гиганта се сещат за първия и единствен хит на Селена и смятат, че тя може да стане световна сензация – нещо като новата Бритни.

Гомес обаче се чувства най-вече актриса

Нейният идол в киното е глезанката от Холивуд Рейчъл Макадамс – последно я видяхме във филма на Уди Алън Полунощ в Париж като празноглава американска блониднка, боганашка дъщеря. Сред  мъжете в киното неин любим колега и идол е карибският пират Джони Деп.
В музиката пък нейната любима певица е Бритни Спиърс, с която израства като момиче, а от групите най-много слуша  Paramore. Има и своя собствен състав - Selena Gomez & The Scene, с която записва своите хитове. Точно преди година – през юни 2011 г., те пуснаха своя албум When The Sun Goes Down или Когато слънцето залязва.
За да промотира колекцията от хитове, Селена е принудена да обикаля медиите и да дава десетки интервюта на ден. Става невнимателна и небрежна към себе си и своето здраве

Отровена е с храна

По тази причина и затова препоръчва на всички млади хора никога да не се тъпчат с фастфууд, да се хранят бавно и с хубави , вкусни и полезни неща, а не с разни полуфабрикати и калорични бомби. Сеена дори постъпва в болница зарради този проблем, след като геройски издържа гостуването в хитовото шоу на Джей Лено на 13 юни 2011 г. В клиниката откриват, че има и сериозни проблеми с дишането и носа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !