Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

100% Селена - Специално интервю - Имала съм 3 гаджета преди Джъстин

отпечатай новината

30.05.2012 15:15 | Видян 5094 пъти | Гласували 1

100% Селена - Специално интервю - Имала съм 3 гаджета преди Джъстин

Казвала ли си някога на себе си: никога повече няма да се влюбвам в актьори, музиканти, изобщо – в звезди?

О, да, казвала съм си това. Казвала съм го за актьори, казвала съм го за рокзвезди, казвала съм си много неща. Редовно ми е хрумвало, че ще бъде по-добре да си намеря момче, което не е от моя бизнес – шоубизнеса. Обаче знам, че едва ли ще имам този късмет.

Не ми остана нищо друго, освен да седна зад компютъра и да напиша в MySpace, че хората на моята възраст са станали много лицемерни. Освен това, какво значение има настроението ми – днес съм една, после съм друга. Сигурно, ако прочета това интервю след година – две, няма да мисля повечето неща. Това, което никога няма да се промени е фактът, че Господ и семейството са най-важните неща в моя живот. Винаги ще им бъда вярна, затова зная, че никога няма да изневеря на себе си.

Колко гаджета си имала досега?

Преди Джъстин са били трима. Първият беше, когато бях на 13. После дойде вторият на 14 и третият – на 16. Един от тях е първата ми любов.

Сърцеразбивачка ли си или по-често разбиват твоето сърце?

Аз съм оставяла момче веднъж, но мене са ме разяли два пъти.

Какво беше чувството?

Мислех, че преживявам най-ужасяващото нещо в целия свят. На никого не пожелавам да се почувства толкова зле, колкото неприятно ми беше на мен. Да, човек рано или късно успява да преодолее подобна трагедия, обаче е толкова тежко. Не могада разбера как изобщо ние – хората сме способни да си причиняваме такива неща, да се нараняваме толкова дълбоко. И то да го правим точно с хората, които обичаме.

Да поговорим за онзи, който те е напуснал, как се получи?

Той просто разби сърцето ми. Той си знае защо. Не бях виновна и ще спра дотук!

Как намери сили да продължиш напред?

Моят начин да преодолявам такива състояния е да работя и да търся бързо нов човек. Не съм от жените, които действат на принципа „да си дам почивка”. Какво правим по време на тази почивка – преживяваме отново и отново раздялата и всичките си мъки.

Как научи това?

Ами по трудния начин, както става обикновено. Случи ми се и трябваше да мине цяла една година, за да намеря себе си отново. Имаше моменти, в които направо не можех да се позная. Осъзнах, че по този начин, както само рева и се самосъжалявам всъщност вредя на себе си.

Променяла ли си се заради гадже?

Случвало ми се е да се правя на перфектна заради момче и честно казано не се харесвах много по онова време.

Какво значи перфектна за теб?

Ами например винаги да се обличам супер стилно и да бъда супер нагласена. Отказах се от прости дрешки, които обичам и страдах по тази причина. Човек трябва да се отпуска, нали! Освен дрехите, гледах да бъда винаги на ниво и по отношение на маниерите – правех се на голяма жена, пък аз съм си само едно момиче. Но може би най-голямата ми грешка, която никога другите не трябва да правят – опитвах се да се харесам на хората около него, на приятелите му.

Бях на път съвсем да изгубя себе си. Престанах да се усмихвам толкова много, колкото по принцип го правя, престанах да се смея толкова шумно, както си  ми е навикът, когато отидехме в някой готин клуб, нали уж съм голямата звезда и примерната жена, не ставах да танцувам, колкото и да ми се искаше. Направо не знаех къде се намирам... Обаче един си казах – хайде стига си се правила на някоя дама, Селена, бъди себе си! Много бързо си върнах щастието, което сама си бях отнела.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !