Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Проф. Д-р Донка Байкова: Как да отслабваме?

отпечатай новината

11.06.2012 09:00 | Видян 3214 пъти

Проф. Д-р Донка Байкова: Как да отслабваме?

Здравейте, проф. Байкова! Пролетта дойде! Вече свалихме палтата, но как да свалим и килцата?

Здравейте! Да, още с първите по-топли дни умовете ни включват на тема отслабване. Когато се съберем някъде в компания, жените веднага започват да говорят коя на каква диета е. Диетите станаха нещо като мода през последните години.

Вие коя диета препоръчвате?

Диетата се е превърнала в цинично понятие. Диетата не е глад, а хранителен режим. Режимът трябва да е добре балансиран и в съответствие със здравословното хранене. Ето 10-те постулата на здравословното хранене, които са съобразени със световно утвърдените практики:

1. Яжте разнообразна храна; 2. Хранете се редовно; 3. Яжте достатъчно сурови плодове и зеленчуци – поне по 200 г плодове и зеленчуци дневно; 4. Консумирайте пълнозърнести зърнени храни; 5. Всеки ден яжте млечни продукти с ниска масленост (кисело мляко 2 %); 6. Яжте риба и постни меса; 7. Яжте два пъти седмично варива; 8. Използвайте 2 супени лъжици растителна мазнина на ден; 9. Намалете готварската сол; 10. Ограничете кристалната захар и захарните изделия, включително захарсъдържащите газирани безалкохолни напитки.

Трябва ли да спортуваме?

Движението е важно и за стройната фигура, и за здравето. Трябва да се движим активно поне 40–50 мин. на ден. Спортните занимания са допълнение към балансирания живот. Изберете си спорт, който ви доставя удоволствие. Така спортуването няма да ви тежи и няма да се откажете още след първите няколко посещения.

Да пием ли продукти за отслабване?

Нека бъдем честни! Хората днес нямат време да следят храната и дневния си калориен прием. Затова един съвременен режим за редуциране на теглото трябва да включва три неща – здравословно хранене, достатъчно движение и прием на добавки, ускоряващи редукцията.

Вие кои продукти препоръчвате?

Важно е да се купуват само добавки, които се продават и в аптеките. В аптеките са продуктите, одобрени за продажба от Министерството на здравеопазването. В момента най-добрите продукти за редуциране на теглото, които се продават в аптеките у нас, са продуктите от марката Vitaslim. Серията включва продуктите Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS. Те отговарят на нуждите на трите основни типа начин на живот.

ЗАСЕДНАЛ: Vitaslim LIGHT  – за хората с по-заседнало ежедневие и небалансирано хранене. Той има двойно действие – регулира апетита, като ограничава приема на калории, и ускорява изгарянето на мастните натрупвания (дори когато тялото е в покой).

БАЛАНСИРАН: Vitaslim LINE  – за хора с проблеми в обмяната. Той подобрява метаболизма и редуцира мастните депа в проблемните зони (коремна област, ханш, бедра) без йо-йо ефект. Намалява целулитните натрупвания и овладява глада за сладко.

АКТИВЕН: Vitaslim FITNESS  (най-чистият L-carnitine – за хора с повече двигателна активност. Работи за постигане на желани и привлекателни форми на тялото при жените и мъжете. Подобрява мускулния тонус и намалява умората при упражнения.

Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE и Vitaslim FITNESS могат успешно да се комбинират помежду си с цел комплексно повлияване на телесното тегло и постигане на максимално добри резултати.

Продуктите са произведени по патентована технология от ново поколение – Licaps®, в модерния завод на Capsugel в Колмар, Франция, за Vitaslim. Licaps® позволява производството на продукти без използването на консерванти, захар, ГМО и химични разтворители. Всичко това е гаранция за високата ефективност на продуктите. Vitaslim продуктите са произведени в Европейския съюз и отговарят на всички наши и европейски здравни норми за качество и безопасност.

Повече за продуктите на Vitaslim TУК!!!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !