Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бонка на Юксел води Габи на море

отпечатай новината

20.06.2012 13:15 | Видян 3078 пъти

Бонка на Юксел води Габи на море

Бившата съпруга на тв водещия Юксел Кадриев -оперната певица Бонка Георгиева, ще води 10-го-дишната им дъщеря на море.

"Засега не знам дали наистина ще бъдем заедно това лято, защото миналото и по-миналото не я пуснаха. С Юксел не си комуникираме, но Габи е говорила с него и той е обещал да я пусне да отидем заедно на море. Така че се надявам това наистина да стане. Засега планувам да изкараме 20 дни заедно, но още не мога да кажа нищо със сигурност. Естествено, че в България ще бъдем. То едвам я пускат с мен у нас, пък камо ли някъде извън страната", призна пред "Телеграф" Бонка Георгиева.

Виждания

Бившата съпруга на тв водещия разкри, че вече по-редовно вижда детето си. „Напоследък я виждам. От септември месец, откакто медиите се намесиха. Заедно сме два уикенда в месеца. Но не е вярно, че я виждам и по празниците, защото не ми я дават", допълни Георгиева.

"Вчера (б.а, в понеделник) я видях на делото. Плачеше много, но успях да я прегърна и да я успокоя. Социалната работничка ми я доведе, въпреки че не я пускаха. Това е безумие. Не мога да повярвам, че такова нещо все още може да съществува в България", допълни Бонка.

Делото, което Кадриев заведе срещу бившата си жена за отнемане на родителските й права, бе отложено за месец октомври.

Тогава ще бъдат изслушани и останалите свидетели, но краят му ще бъде по-нататък. То се води при закрити врата.

Рожден ден

Бонка призна, че се надява  да изкара рождения ден на 10-годишната Габриела другия месец заедно с нея, пише още "Телеграф".

Тя разкри, че вече се е спряла на подарък за детето си. "Всъщност тя сама си го избра. Поиска рамки за очила, тъй като има малък диоптър и се налага да носи. Доста са скъпи, но цената няма значение. Важното е, че сама си ги е харесала", обясни Бонка.

снимка: бТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !