На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Прокурор спря Багата за САЩ

отпечатай новината

02.07.2012 14:45 | Видян 1694 пъти

Прокурор спря Багата за САЩ

Благой Иванов-Багата няма скоро да замина за Америка, каквито бяха плановете на намушкания ММА боец.

„България Днес" научи, че прокурорът по делото Николай Христов е поискал пострадалият да остане в родината още дълго време. Това се налагало заради преразпит на всички свидетели, които са дали показания до този момент. След като Багата заяви, че Иво Пилето го е наръгал, Дъмпела беше освободен, а всичко се обърна с главата надолу в тезата на обвинителите.

Още докато самбистът бе в безсъзнание в „Пирогов", прокурор Николай Христов като истински в пророк предрече неприятната за прокуратурата ситуация.

„Не мога да е ви кажа колко свидетели има още за разпит и не смея да го направя, защото, когато намушканият даде показания, нещата да се променят и да се наложи снемане на показания на още хора", каза тогава пред "България Днес" обвинителят.

Пилето все още не е разпитван и привикван в полицията, тъй като никой не знае къде е.

Той е стар познайник на органите на реда - оперативните данни сочат, че се е занимавал с продажба на дрога и е участвал в побоища. Преди около 10 години е заминал за Канада, защото се е забъркал в тъмни далавери в България.Но не след дълго се е върнал в родината си и продължил да се занимава с незаконни дейности.

Прокурорите са бесни и на факта, че изтече информация от разпита на Багата и така Пилето научил от медиите, че нещата се развиват зле за него.

Пред "България Днес" адвокатът на Дъмпела - Радост Караиванова, категорично отреже писанията, че Багата е получил пари, за да посочи друг човек в показанията си.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !