Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

Багата: Знам кой ме нападна, не беше Дъмпела

отпечатай новината

16.07.2012 16:15 | Видян 2505 пъти

Багата: Знам кой ме нападна, не беше Дъмпела

Благой Иванов-Багата, който през февруари беше ранен с нож в нощно заведение, иска да се върне на ринга. Това той обяви в интервю по bTV в предаването на Росен Петров Нека говорят. Шампионът каза още, че помни кой го е намушкал и е казал името на разследващите.

По думите му обаче нападателят не е Даниел Стефанов-Дъмпела, върху когото паднаха първоначалните подозрения. Иванов бе категоричен, че не иска да издава подробности от онази нощ, тъй като тече разследване.

Припомняме, че на 26 февруари шампионът беше приет в Пирогов след като беше наръган след в пиянска свада в столичното свърталище на ъндърграунда – клуб Домби.

В продължение на 3 месеца 25-годишният спортист се бори за живота си като на 30 май беше изписан след няколко операции и свалени 30 килограма.

Първоначално обвинен по случая беше Даниел Стефанов-Дъмпела, на когото беше повдигната мярка за неотклонение. По време на престоя си в болницата обаче, Багата даде показания, според които истинският виновник е Ивайло Чобанов-Пилето.

„Помня всичко от вечерта. Разказал съм на разследващите органи какво се е случило, но в момента тече разследване“, разказа Багата.

Самбистът и адвокатката му Екатерина Димитрова бяха категорични, че боецът не е получавал пари, за да даде тези показания пред разследващите, пише в. 19'.

Той заяви, че смята да тренира пак и ще се върне отново на ринга.“Завръщането ми в спорта е основната цел засега. Аз вярвам, че ще успея да се върна, даже и по-силен“, беше категоричен световният шампион по бойно самбо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !