Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Рапъри напомнят: "Преди всичко сме хора!"

отпечатай новината

07.08.2012 12:30 | Видян 1424 пъти

Рапъри напомнят:

„Да си родител на различно дете е много трудно. Най-малко отчаянието ти е постоянен спътник. А да си родител по принцип е подвиг, особено в нашата любима страна...... благодарим на всички, че работихте с нашите деца – с голям ентусиазъм, с много любов и с много грижа” -  Надежда Хаджиева /Майка на дете/

Ние сме група студенти от НБУ и искаме чрез клипа да покажем, че ТЕ съществуват и са огледало на обществото. Погледът ни е към по – различните деца на България! Тези, които се опитват да се борят с различието си и да ни кажат, че интеграцията е най-важното нещо за тях и само чрез нас те биха били щастливи и пълноценни! Ние искаме да покажем различията и да се опитаме да преборим страховете и вините, които носим.

Клипът е „саундтрак” към филма „Неотъпкани пътеки” и носи същото име като филма - реализиран и заснет от група студенти от НБУ, съвместно с фондация „Социална Комуникация” , „Център за деца с комуникативни и емоционални поведенчески нарушения в детска възраст” – към НБУ и предоставен специално от Alexmall & GEM feat. Sech .

Продуцент е Пламен Митев – студент „Политически науки” – Нов български университет.

Producer: Plamen Mitev
Edit and Post: Mincho Mundrov
Cam: Rusen Minchev
Lights: Cvetan Ignatovski
Style: shop “Park”

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !