Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тервел остана с бронз

отпечатай новината

11.08.2012 08:50 | Видян 1680 пъти

Тервел остана с бронз

Тервел Пулев остана с бронз от Лондон. Малката Кобра нямаше шансове срещу световния шампион Олександър Усик в полуфинала в кат. до 91 кг. и загуби по категоричен начин. Украинецът не остави съмнение в по-голямата си класа и след 21:5 ще се боксира на финала.

Малкият брат на Кубрат Пулев вече си беше гарантирал най-малко бронзов медал, след като се класира за полуфиналите. Там обаче се изправи срещу непреодолима стена, поне в момента. Усик започна с ударите още от началния гонг и след първия рунд даде да се разбере, че нещата отиват към негова победа. Украинецът изпрати в нокдаун българина през тази част и в крайна сметка след нея поведе с 6:2.

Категоричното предимство на Усик продължи и във втората. Тервел Пулев поемаше канонада от удари, но в крайна сметка се задържа на краката си – 8:2. В третия рунд Усик отново налиташе като обезумял и даде да се разбере, че ще бъда фаворит и на финала. Така след 7:1 и общо 21:5 украинецът продължава да гони олимпийската титла.

Пулев пък донесе втори медал на България, след като вчера Станка Златева се окичи със среброто в борбата. Малката Кобра регистрира трета поредна загуба от световния шампион Усик в кат. до 91 кг.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !