Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Тервел Пулев нападнат с пистолет

отпечатай новината

23.08.2012 11:45 | Видян 2447 пъти

Тервел Пулев нападнат с пистолет

Бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон Тервел Пулев разкри, че е бил нападнат, като дори са му извадили и пистолет! Скандалната случка се е разиграла преди година и за щастие е приключила без сериозни последствия, разкрива БЛИЦ.

"Случвало се е да има агресори, които да търсят някаква саморазправа. Но от доста време не съм имал проблеми. Имало е случаи, но те бързо са приключвали, не е ставало нищо сериозно. Последният път беше преди една година. Нападнаха ме две коли хора. Бях с мой приятел. Те обаче не успяха да ни направят нищо, въпреки че извадиха и пистолет!", разкри Тервел Пулев.
 
"Въпреки това отидоха в Районното с нагласата да пускат жалба. Но и ние отидохме също да пуснем. Там се разбрахме. В крайна сметка никой не пусна жалба. Платиха якето на приятеля ми, защото го скъсаха, и си заминаха", разказа още пред btv боксьорът, който заедно със Станка Златева бяха единствените ни двама олимпийци, спечелили по медал от Игрите в Лондон.
 
"Никога не съм предизвиквал проблем, било по заведения и барове. Никога не съм бил агресивен. Да тръгна да се закачам с хората... никога", добави Тервел Пулев, който след Олимпиадата отмаря и се радва на наследника си и половинката си - волейболистката Диана Ненова.
 
Двамата разказаха за съвместния си живот. Тервел и Диана са двойка от няколко години, а плод на любовта им е синът им Калоян. Двамата живеят без брак, като споделиха, че това е така, защото все не им остава време да се оженят, а и женитбата не им е приоритет.
 
"Все още му чакам предложението", заяви с усмивка волейболистката.

"Не държим на тези работи. Живеем заедно, имаме дете", добави Ненова.
 
"Има много по-важни работи във взаимоотношенията. Ние имаме други приоритети в ежедневието, за да мислим за такива неща като брак", каза пък Тервел по въпроса за сватбата.
 
"Нямаме време да се оженим. По цяло лято сме на лагери, зимата също...", добави Диана, която живее в Азербайджан, където е клубният й отбор.

Когато я няма, Тервел сам се грижи за 3-годишния Калоян.

Източник БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !