Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Мая Илиева развежда Ивелин Попов

отпечатай новината

14.09.2012 14:45 | Видян 6601 пъти

Мая Илиева развежда Ивелин Попов

Mакар официално да не разкри името на изгората си, Ивелин Попов развълнувано сподели с журналисти след успеха над арменците, че се намира в идеална кондиция и в топ спортна форма, тъй като се носи на крилете на любовта.

Незапознати с актуалния интимен статут на ритнитопковеца погрешно предположиха, че Ивелин Попов посвещава победата на фолк певицата Елена Паришева, която съвсем наскоро му роди дете.

Истината обаче е друга - Попето е зарязал чалга звездата и 10-месечния си син Ивелин-джуниър заради Мая Илиева.

Веднага след победата на България над Армения нападателят на руския тим "Кубан" (Краснодар) се отправи не към семейния дом при многострадалната певица Елена, а към имението на Мая Илиева в частния комплекс "Маунтин Вю" в Панчарево.

Близки приятели на национала споделят, че от 2-3 месеца насам Ивелин Попов нощува в дома на вдовицата на Георги Илиев, когато си е в София.

През юни пък спортистът летувал на остров Сардиния в компанията на именитата си любовница, вместо да заведе Елена Паришева и сина си на море.

За любовната афера между Мая Илиева и Ивелин Попов се заговори още в началото на юни, когато двамата демонстративно се целуваха в столичното заведение "Найт флайт" пред очите на чалга примата Преслава и пред стотици посетители на фолк кръчмата.

Впоследствие националът бе засечен нееднократно да шофира бронирания джип "Мерцедес" G класа на Мая Илиева.

Връзката между футболиста и мафиотската вдовица на практика бе официализирана публично във вторник вечерта, когато гангстерската половинка на застреляния бос на ВИС-2 Георги Илиев се появи на официалната трибуна на стадион "Васил Левски", за да изгледа изявите на Ивелин Попов
с екипа на България срещу Армения.

Мая Илиева се появи на стадиона в.целия си блясък, придружавана от друга весела вдовица - Адриана Тюркмен, овдовяла през 2003 г. след разстрела на Фатик.

Пушейки електронна цигара и сръбвайки си кафе от порцеланова чаша във ВИП ложите, Мая Илиева не криеше емоциите си на централната трибуна всеки път, когато любимият й мъж отиграваше топката.
Вдовицата на Георги Илиев скачаше гневно и притеснено при честите нарушения, с които арменските защитници спираха набезите на напористия капитан на България Ивелин Попов.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !