Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Майката на Златка: Не е грях, че дъщеря ми е неграмотна

отпечатай новината

23.09.2012 08:32 | Видян 2449 пъти

Майката на Златка: Не е грях, че дъщеря ми е неграмотна

Заради пропуските по география на Златка, лъснали в шоуто ВИП Брадър, майка й Маргарита се почувствала неудобно, заяви тя в предаването на Карбовски по Нова телевизия. “На първото объркване излязох от стаята”, призна тя.
Независимо от срама, който е брала заради дъщеря си, Маргарита не смята, че незнанието е нещо лошо. “Не е грях, че е неграмотна”, смята тя. По-важно е човек да бъде научен да прави добро. Убедена е, че Златка ще си попълни празнините в образованието.

За да защити дъщеря си, Магарита каза, че Стефан Данаилов допускал правописни грешки. “Но това не го прави неграмотен, нали?!, пита риторично майката.
Това, че е объркала някоя от столиците или от незнание или от обстановката в която е, не може да се пишат такива помии”, допълни тя.

Маргарита предупреждавала чедото си да не влиза в къщата, тъй като според нея се изкривявали нещата, но Златка не я послушала.

Майката е категорична, че момичето й, не се издържа от мъже, единствено й помагал приятелят, който е до нея, смята тя.

Това че си показва тялото голо, също не било притеснително. Памела Андерсън също го прави, разсъждава Маргарита. Тя е убедена, че за Златки се говорят измишльотини, а причина да смята това е, че е била прочела, че е собственик на хранителен магазин, което не отговаряло на истината.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !