Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Ивана в афера с Тончо Токмакчиев?

отпечатай новината

23.10.2012 13:15 | Видян 2848 пъти | Гласували 1

Ивана в афера с Тончо Токмакчиев?

Ивана и Тончо са неразделни от два месеца и обикалят цяла България заедно. Звездата на БНТ участва в турнето на фолк певицата, с което тя гостува в куп градове из страната. Именно покрай общите им изяви се зародила и интимната близост между тях, твърдят наши източници.

Според запознати далеч не става дума само за колегиални отношения. Такива Ивана имала с другия актьор в турнето - Камен Воденичаров. За разлика от Тончо той не пътувал с чалгата дивата и пристигал в уречения град във вечерта на концерта, а после си заминавал.
Токмакчиев обаче не се отделял от Ивана и дори пътувал в нейния джип из страната. Отсядал в един и същи хотел с нея, вечеряли заедно, а актьорът не спирал да й прави комплименти. Той я обгрижвал все едно са гаджета - носел й багажа, хранел я в устата и дори я придружавал на всички репетиции, въпреки че няма работа там. Според мълвата двамата вече няколко пъти се срещали в хотелските стаи на певицата из страната. Дали обаче все още се ухажват, или са консумирали тръпката си, остава загадка. Наскоро двамата бяха засечени заедно на участие на чалга дивата в провинциален клуб. Ивана пристигна с Тончо, който цяла вечер стоя на сепарето й и бурно я аплодираше. После двамата си допиха питиетата и си тръгнаха заедно от клуба.

"Изглежда много хлътнал по нея, а и тя хич не се дърпа. Оставя го да й кавалерства и явно й е приятно. Като ги гледа човек, ще реши, че са двойка от години" , обясняват и очевидци. Самата Ивана наскоро призна в радиоинтервю, че в лицето на Тончо е открила много добър приятел. Тя не отрече, че двамата са неразделни и даже се пошегува, че напоследък прекарва повече време с актьора, отколкото с вярната си бузукарка Стояна. Колежки на чалга звездата припомнят, че Токмакчиеве е женен и е много вероятно той да е мистериозният мъж, за когото Ивана сподели наскоро. Чалга звездата призна в интервю за списание, че има връзка със семеен господин и се намира в абсурден любовен триъгълник. По думите й отношенията с въпросния мъж все още са на ранен етап, но тя изпитвала горещи чувства.

Близки до актьора пък припомнят, че Ивана е точно от типа жени, които харесва Тончо. Тя не е лъскава чалга звезда с анорексичен вид и силиконов бюст, а сочна мадама със стил.

"Тончо си обича по-закръглени мадами, от които струи женственост. Неслучайно беше лапнал и по Марта Вачкова, и по Ани Михайлова. Колкото и да отрича, и с двете имаше любов. Ивана е като тях - хем класна дама, хем с женствени извивки, да има какво да пипнеш", коментират близки до Токмакчиев. Клюката, че актьорът е новият мъж до Ивана, била потвърдена, макар и негласно от Камен Воденичаров. Той заявил, че не може да коментира какво става в чуждите кревати, но и не отрекъл новината.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !