Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Николета към Алисия: Ти си виновна, че Валери е спал с проститутка

отпечатай новината

15.11.2012 10:15 | Видян 7978 пъти | Гласували 2

Николета към Алисия: Ти си виновна, че Валери е спал с проститутка

Аферата на футболиста Валери Бижинов с италианската порно актриса Леа ди Лео стана поредната причина плеймейтката Николета Лозанова да се заяде с бившата на съпруга си Алисия .

Нападателят на Верона е замесен в порно скандал, гръмна преди броени дни италианското издание “Ла Република”. Причината е автобиографичната книга на актрисата Леа ди Лео, пише Галерия.

Въпросната дама и издателите й изнудвали известни личности от Италия. От компанията поискали сериозни суми от всички замесени, за да не види книгата бял свят. Сред притисканите за пари са певци, бизнесмени, журналисти, магистрати и футболисти, сред които попада и Божинов .

Вместо истината за прегрешението на Божинов да остане в рамките на семейството, моделката се опита да хвърли цялата вина за случилото се върху бившата му партньорка. Лозанова изтъкна, че всичко е било много отдавна, още през 2007 година, когато Валери е бил още с Алисия .

“Тогава обстоятелствата са били други”, заяви плеймейтката. Абсурдното й изказване хвърли в шок дори и най-верните й почитатели.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !