Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

БИГ Брадър хока Къци, че руши къщата

отпечатай новината

16.11.2012 11:45 | Видян 2086 пъти

БИГ Брадър хока Къци, че руши къщата

БИГ Брадър не издържа и скочи срещу своеволията на Къци в Къщата, пише Блиц. Умрелите от скука съквартиранти, решиха да разнообразят ежедневието си и Къци и Багата решиха да поиграят табла. Само, че като хулигани, двамата отделиха един кварат от кухненската маса и го изрисуваха с флумастер като за табла.

БИГ Брадър веднага подскочи от наглостта на двамата и веднага привика "Кацамун", както го кръсти Финки. В изповедалнята Големият брат наби канчето на Къцката . След конското на всички съквартиранти, че не чистят, им даде 3 часа да се почистят кухненската маса и цялата къща. Къци чинно избърса нашарената маса, Златка се зае да отстрани петното от повръщането на Багата върху килима, а Орлин с кеф почистваше снимката на Памела Андерсън, като наблегна най-много на интимните ѝ части, които други преди него са направили жълти.

За разлика от чистачите, Фънки нехаеше и през това си дремваше сладко на дивана. После няколко от тях получиха право да гледат премиерно филма на ужасите "Ван Келвин". Преди това обаче оповръщаха наново Къщата. За да получат "билети" за филма, по отбори трябваше да излъчат победители. За да станат вампироустойчиви виповете трябваше да изядат за време ястия с много чесън. Със "златни" пропуски за филма се уредиха Орлин, Благой, Никол и Фънки, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !