Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Башар Рахал спечели Единадесетия Jim Beam Турнир по Генерал

отпечатай новината

20.11.2012 17:15 | Видян 1782 пъти

Башар Рахал спечели Единадесетия Jim Beam Турнир по Генерал

Башар Рахал, един от най-магнетичните и желани актьори на родната сцена, стана победител в тазгодишния Единадесети Jim Beam Турнир по Генерал, който традиционно се провежда всяка година на 19-ти ноември в столичния клуб JIM BEAM в Студентски град. С непоклатим резултат от 143 точки Башар Рахал грабна голямата награда - пътуване за двама до семейната дестилерия на Jim Beam в Кентъки, където той ще бъде посрещнат лично от Фред Ноу, 7-мо поколение мастър дестилър и наследник на фамилията Бийм, който беше специален гост на събитието снощи.

Второто място за пореден път в турнира остана за Киро Скалата, който загуби само с 9 точки от победителя, с резултат от 134 точки.  Скалата получи кашон от висококачественото ароматно питие и достойно си отвоюва по бутилка истнински бърбън всеки месец. Освен това бяха раздадени и няколко специални награди –  за най-висок и нисък резултат, за най- шумна агитка, за талисман и най-атрактивен играч. На всички победители бяха връчени бутилки бърбън, подписани лично от Фред Ноу.

Наследникът на традицията за правене на най-предпочитания бърбън в света г-н Ноу се наслади на качествен бърбън и истински купон в компанията на ред знаменитости от родния елит.

В надпреварата се включиха 10 звездни отбори,  а състезателите бяха общо 44. Диана Любенова, Луиза Григорова, Марта Вачкова, Денис Ризов, Графа и Мария Ампова, Рут Колева, Лилана, Ваня Щерева, Мария Гроздева, Ваня Пенева и Били Хлапето бяха само част от известните личности, които показаха завидни умения в играта. Те преминаха през 2 кръга, след което победителят от всеки от  тях получи правото да влезе в битка с останалите на големия финал.

Преди турнира всички участници се събраха на специална дегустация в One Coffee, където в компанията на Фред Ноу имаха уникалната възможност да опитат двата нови продукта от семейството на бърбън номер 1 в света. Специфичния вкус на JIM BEAM DEVIL’S CUT е в резултат от извлечения от дървото на бъчвите бърбън и JIM BEAM HONEY,  4 годишен бърбън, към който е добавен висококачествен мед. След дегустацията всички Истински играчи бяха отведени с луксозни лимузини до JIM BEAM в Студентски град.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !