Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Къци: Защитих Фънки пред жена ми и децата

отпечатай новината

21.11.2012 12:45 | Видян 2200 пъти

Къци: Защитих Фънки пред жена ми и децата

"Аз съм човек, който ще запомни само хубавото. Това съм го твърдял винаги и ще продължавам да го твърдя. Дори ми се наложи да защитавам Фънки вкъщи – пред децата и жена ми. Казах им, че той е много приятен човек. "

Това сподели в "На кафе" Къци Вапцаров след приключването на ВИП Брадър. Той каза, че е преоткрил двама души в Къщата – Орлин и Мариана. "И двамата са много талантливи и страхотни хора. Орлин ми даде най-ценния съвет – "Всеки ден всичко започва отначало". Той е една много чиста душа, аз се радвам, че спечели. Аз винаги съм искал той да спечели. Не само защото е готин, но и защото е талантлив".

Запитан как гледа на финалната закачка на Фънки с него, Къци отговори: "Всичко беше подчинено на лигата "Анти Къци". В Къщата се нагледах на театър, ама Болшой театър".

Нисичкият шоумен не остана очарован от записите от Къщата, които видя. Очевидно отстрани отношението на съквартирантите към него се оказа и болезнено, и неприятно за него, пише Блиц.

Помолен да коментира видяното, Къци каза, че всеки трябва да си отговори на два въпроса – имало ли е агресия в Къщата и дали е прекрачвана границата в хумора. "Трябва да се фокусираме върху това. Аз влязох неподготвен в Къщата, за което съжалявам. Продуцентите ми казаха – форматът ще бъде много позитивен. А видях колко злобни и завистливи хора имаше там.".

Къци заяви, че не е човек, който не вижда собствените си недостатъци. "Аз нарочно не желаех да говоря за себе си, тъй като всичко се манипулираше".

"Нали сме християнска държава. А се получи така, че никой не реагира, след като пред очите на всички бе подигран и унижен един човек. Единственият човек, който реагира, бе Мариана и аз тогава се разплаках", сподели Къци .

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !