Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ерик купонясва с Мишо Шамара

отпечатай новината

27.11.2012 14:30 | Видян 1620 пъти

Ерик купонясва с Мишо Шамара

Ерик, който от близо два месеца стопанисва своя дискотека в Сопот,  „изневери” на попфолк бранша, като покани за гост в заведението си Мишо Шамара. Звездата на Diapason Records купонясва до ранни зори заедно с рапъра в Passport Club.

Изпълнителят на „Бизнесмените” не крие, че винаги е симпатизирал на колегата си от r’n’b жанра, но досега не е имал възможност да се запознае с него лично. „Кефи ме, че е много директен и винаги казва това, което мисли,. Аз много харесвам такива хора.”, сподели Ерик.

Макар и да не се били срещали дотогава, певецът на Diapason Records не крие, че много бързо намерили общ език с рапъра и си бъбрили цялата вечер най-различни теми.

Дългокосият изпълнител добави, че се радва, че покрай заведението си, е успял да се срещне с Big Sha. „Направи страшно готино парти и всички в заведението се забавляваха страшно много.

Със сигурност отново ще бъде наш гост.”, каза още той. Паралелно с грижите си около Passport Club, Ерик работи активно и по няколко нови проекти. До броени дни в ефира на Фен ТВ ще се завърти дуета му с Теодора „Втори опит”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !