12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Лиляна се прави на недостъпна

отпечатай новината

30.11.2012 11:30 | Видян 3600 пъти | Гласували 1

Лиляна се прави на недостъпна

Пловдивчанката половин час се обяснява пред съквартиранта си Дими как не таи никакви чувства към Борислав. Любовта на Лили и Борислав разцъфна по време на третия сезон на Биг Брадър. Двамата имаха много запомнящи се моменти и въобще не се свеняха да демонстрират чувствата си пред камерите, пише Супер 19'.

Цяла България стана свидетел на тяхната романтична история, а днес силиконовата пловдивчанка вече я е оставила в миналото, но вместо да си трае, тя си навири носа и взе да се чуди как да унижи бившия си. Тя държа половинчасова реч, с която се опита да втълпи на Дими, че нищо, ама абсолютно нищо не изпитва към Боби. Според Димитър обаче между тях все още има искри, а ръгбистът не случайно често я апострофирал в разговорите и се опитвал да ѝ привлече вниманието.

Боби прави опити за флирт, но силиконката се прави на недостъпна, дали пък това не е трик от страна на продуцентите на Брадъра, коментират близки на засуканата пловдивчанка. Съквартирантът дори заяви на хубавицата , че тя самата също се закача неволно с екслюбимия  и никак не е безразлична.

Лили категорично отрече и се впусна в дълги и досадни уверения, че това хич не е така, най-малкото, защото тя си имала приятел. Това, както знаем не е никакъв довод, защото ако случайно е забравила, по времето на аферата си с Борислав също беше обвързана.

Е, след всичко, което тя каза, се надяваме, че ако не другите, то поне себе си е убедила във версията. Гадното е, че кокетката , която иска да става актриса, направи цялата си тирада достояние на околните и по този начин злепостави и все едно удари с нож в сърцето на Боби.

Зрителите на шоуто са адски недоволни от постъпката ѝ и никак не я оправдават, каквото и да се е случило между тях, за да се стигне до раздяла, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !