Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Краси Балъков пред развод

отпечатай новината

04.12.2012 13:15 | Видян 4122 пъти

Краси Балъков пред развод

Тъмни облаци надвиснаха над футболната легенда Красимир Балъков. Бившият мениджър на Черноморец, Хайдук Сплит и Кайзерслаутерн е пред раздяла с половинката си Кати Фогел, говори се из спортните среди.

Отношенията между магическия халф и германската му спътница забуксували поради банална причина, която е повод за стотици хиляди, че и милиони разводи по света ежедневно - финансите.

Ще стане вече половин година, откакто Балъков си стои у дома и не внася своя принос в семейния бюджет. През май бившият национал бе уволнен от треньорския пост в Кайзерслаутерн и оттогава няма мераклии да го наемат на работа, научи Всеки ден.

46-годишната легенда усилено си търси нов клуб, като надеждата му е, че през зимата ще му излезе късметът. Капризната Фогел непрекъснато ръчкала Балъков да не стои без работа и допълнително го депресирала с постоянните си намеци, че се е превърнала в мъжа в семейството.

Красимир и Кати периодично изживяват катаклизми в любовта си. Двамата бяха за известно време разделени и когато Бала водеше бургаските „акули". Опърничавата германка отказа да заживее край морския бряг и остана в родината си.

„Този път обаче нещата са доста по-сложни. Дори се говори, че Кати му е поставила ултиматум - или да започне работа, за да носи пари вкъщи, или да си събира партакешите. Даже май вече го била напуснала...", казват познати на футболиста.

Краси Балъков и Кати Фогел живеят на семейни начала от доста години. Заради германката той се разведе с бившата си съпруга Таня, от която има две деца - момче и момиче.

За да преодолее трудностите в личен план, пък самият Балъков бил наел психолог, който да го „вкара в релси". Бившия халф изпаднал в депресия и започнал да си втълпява, че е слаб треньор и заради това липсва интерес към особата му, пише още Всеки ден.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !