Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Йосиф Сърчаджиев търси дом на куче и котарак

отпечатай новината

03.01.2013 09:30 | Видян 3817 пъти

Йосиф Сърчаджиев търси дом на куче и котарак

В личната история на Йосиф Сърчаджиев винаги е имало животни - кучета и котки, змия и маймуна, коне. Днес част от ежедневието му са грижите за две миниатюрни кученца и безчет селски котки. Мечтата му е за голямо дворно куче, но осъзнатата отговорност и несекващите му професионални ангажименти отлагат сбъдването ѝ.

И докато работата му като режисьор и актьор все го „дърпа“ от любимото село към София, Йосиф реши да помогне на „Четири лапи“ като се снима с две бездомни животни, които търсят любящи и всеотдайни стопани чрез осиновителската кампания „Вземи ме вкъщи“.

Малко преди да падне първият сняг за тази зима, Йосиф се запозна с нови приятели – котарака Готин и кучето Карамел. Доверието и споделените симпатии възникнаха незабавно – енергичният Карамел се отпусна и успокои, а любвеобилният Готин се порадва на ласки и реши, че скута на Йосиф е най-доброто място за следобеден сън.

Вероятно и общата съдба сближи героите на фотосесията – и тримата познават отблизо трудностите, бездушието и жестокостта. Изоставеният Карамел е скитал сам месеци наред по улиците на столичен квартал, бит и напъждан от кучета и хора.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !