Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мая Илиева се омъжи тайно

отпечатай новината

03.01.2013 17:00 | Видян 9391 пъти

Мая Илиева се омъжи тайно

Тайна сватба чак в далечна Бразилия вдигнала Мая Илиева с седмицата преди Нова година, научи Уикенд. Вдовицата на покойния  Жоро Илиев е избрала далечната страна, за да скрие венчавката си с Николай Иванов-Шванца и на събитието присъствали само няколко нейни приближени дружки.

Въпреки това покрай подготовката на събитието у нас се разшумяло достатъчно, за да плъзне сочната новина из средите на мутреси и ъндърграунд герои, пише Уикенд.

Вече е ясно, че раздялата на Мая и варненския ѝ любовник през есента е била само за заблуда. Вдовицата на Главния сама измислила хитрия ход да излъже, че е скъсала със Шванца и да запази плановете си в тайна.

Двамата за повече от 2 месеца замразили публичните си срещи и дори заминали поотделно за Бразилия, разкриват запознати с личния им живот.

Варненецът дори бе засичан да вилнее с популярни нощни гърли из морската столица и никой не подозирал, че раздялата му с Мая Илиева е фиктивна. Това станало ясно едва в средата на декември, когато сред приближените на вдовицата се разшумяло около подготвяната венчавка.

Мая се издала от чисто женска суета, показвайки избраната рокля и прическа за събитието. Похвалила се предварително и с хотела в Рио де Жанейро, където щяла да се проведе тайната церемония сред избран кръг гости, пише още Уикенд.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !