Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Милен Цветков изтрещя

отпечатай новината

09.01.2013 14:00 | Видян 2473 пъти

Милен Цветков изтрещя

Гледането на бебе хич не се отразява добре на Милен Цветков . Напоследък 46-годишният татко на петмесечно пеленаче толкова се е вдетинил, че се е върнал направо в периода си на пубертет, пише Всеки ден.

Звездата на Нова телевизия се държи като разхайтено хлапе, но вместо да дразни, забавлява всичките си колеги с ненормалното си поведение.

Доказателство за това стана видео от "кухнята" на предаването, в което водещият се вихри като танцьор под звуците на хип-хоп песен в изпълнение на чернокож рапър. Клипчето е заснето преди няколко седмици и вече изтече в някои интернет сайтове.

Във видеото Милен Цветков се забавлява на музиката и се кълчи в странни движения на ръцете и краката си. Колегите на шоумена буквално падат от смях, а някои пък се опитват да му партнират в рап танците, пише още Всеки ден.

Това се случва броени минути преди следобедното предаване да тръгне в ефир. Хора от екипа на Милен издават, че работата с него е удоволствие, стига понякога да е по-сериозен и отговорен. " По цял ден се лигави, пее, танцува. Съвсем е изтрещял, в позитивния смисъл на думата", одумват го в "Нова".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !