Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бойко пак в болница

отпечатай новината

04.03.2013 17:00 | Видян 1387 пъти

Бойко пак в болница

Премиерът в оставка Бойко Борисов е приет отново в Правителствена болница с високо кръвно, съобщи директорът на клиниката проф. д-р Любомир Спасов вчера. Борисов е бил хоспитализиран малко след 13 часа, когато му станало лошо, пише Всеки ден.

Премиерът е постъпил с високи стойности на кръвното налягане, силна отпадналост и общо неразположение. Според наш източник кръвното на Борисов било 170 на 97. Борисов е поставен на системи, каза д-р Спасов. „Наблюдаваме го, кръвното налягане е все още високо, но предполагам, че ще го нормализираме. Все още са минали само няколко часа, откакто е постъпил", каза докторът.

Според него премиерът в оставка се нуждае от почивка. Миналата седмица министър-председателят бе 4 дни в болницата, като бе изписан в четвъртък.

По тази причина на два пъти беше отлагано заседанието на правителството в оставка и вместо в сряда се проведе в петък. След изписването стана ясно, че Борисов трябва да приема хапчета за сърце до края на живота си. Не е ясно дали Бойко е спазил инструкциите на лекарите.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !