Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Богата българка скандализира с голотия руския "Биг Брадър"

отпечатай новината

07.03.2013 15:15 | Видян 5794 пъти | Гласували 1

Богата българка скандализира с голотия руския

Българска скандализира по безцеремонен начин руската версия на риалити формата "Биг Брадър" – "Дом-2". Само за седмица и половина участие в шоуто нашенката Марта стана известна из всичките руски ширини, появиха се нейни голи снимки в мрежата и стана обект на рядко виждана завист. В рамките на шоуто Марта успя да заформи любовен триъгълник между участниците Евгений Кузин и Михаил Терьохин – бивш приятел на Ксения Бородин. Вторият се опитва всячески да измъкне нашенката от ръцете на първия, но зрителите коментират, че основният му мотив не е любовта, а парите на Марта. Кузин на свой ред по никакъв начин не иска да отстъпва (Засега Марта е хвърлила око на Кузин), разкриват от шоуто. Терьохин на свой ред се опитал зад кадър да убеди госпожица Георгиева да избягат заедно, но бил жестоко отрязан, пише Блиц.

Естествено, това било силно приветствано от продуцентите на шоуто, защото благодарение на присъствието на нашенката рейтингите скочили до тавана. Малко след това пък в мрежата бяха пуснати голи снимки на Марта, които тотално взривиха ситуацията.

Изданието "Мой район" обобщава ситуацията. На 22 февруари 2013 г. в руският телевизионен проект "Дом 2" се появи нова личност, която завладя със замах вниманието на зрителите и другите участници. Става дума за Марта Соболевска (Георгиева). Биографията на 23-годишното момиче е изпълнена с мистерии. В момента целият руски народ иска да научи подробностите от живота на Марта Соболевска преди проекта. Кои са нейните родители? Каква кола кара Соболевска. В каква група е пяла? И, най-накрая, какво има тя над окото?

Една от най-горещите теми е автомобилът на Марта, а и благосъстоянието ѝ като цяло. Марта признава, че тя има доста добра заплата в размер на около 3000 евро. Плюс това има собствен бизнес. Преди проекта Марта се е занимавала с продажба на дизайнерски дрехи, с което се обяснява и нейното благополучие. Момичето има също собствен магазин, който и по време на предаването ѝ носи доходи.

Автомобилът на Марта стана предмет на завист у редица участници в проекта. Работата е там, че новата участничка е собственик на спортния автомобил Porsche Panamera 4s. Цената на подобен автомобил е 5.5 милиона рубли. Той е се е появил у Марта през пролетта на 2012 г. Сега колата е паркирана до къщата на "Дом-2".

Смята се, че автомобилът на Марта от "Дом 2" е подарък от някой си младеж. Толкова ценен подарък мъжът направил на Марта, след като предишната ѝ кола пострадала от ръцете на феновете на местния "Спартак". Циркулират слухове, че момичето през пролетта на миналата година е била в московски ресторант със своя приятелка. Неочаквано към нейното Porsche 911 Turbo са хукнали фенове на клуба и са го потрошили.

Биографията на Марта си остава неясна. В мрежата циркулират снимки от нейна лична карта, на която пише, че истинското име на момичето е Георгиева Марта Георгиевна. В документа се казва, че момичето е родено на 22 юли 1989 година в България в Бургас. След това, по някои данни, Марта заедно с родителите си се е преместила в Германия.

Родителите на Марта, по нейните думи, много са ѝ помогнали в живота. Но сега, както тя твърди, момичето е станало финансово самостоятелно След завършване на училище Марта е постъпила в частния Институт за индустрия и услуги. В това учебно заведение има само три специалности: Туризъм, Хотелиерско дело и Мениджмънт. Коя е учила Соболесвка не е известно.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !