Модната марка U.S. Polo Assn. -...

Със своите аксесоари, мода и обувки...

Слави Трифонов се оженил тайно за...

Изключително любопитна дописка пусна „Уикенд“, макар че...

Порнопринцеси по-богати от кралицата!

отпечатай новината

23.04.2013 14:45 | Видян 2235 пъти

Порнопринцеси по-богати от кралицата!

Наследничката на английския порномагнат Пол Реймънд - 21 годишната Индия Роуз Джеймс изпревари заедно с 27-годишната си сестра Фон по богатство британската кралица Елизабет Втора. Двете имат имат състояние от 329 милиона лири, с 9 милиона повече от кралицата. Това показва публикуваната от "Сънди Таймс" класация на най-заможните британци.

Дядото Пол Реймънд създава на Острова серия еротични списания. В момента момичето е редактор в сп. "Fault", което "Дейли мейл" определя като "съмнително". Тази работа обаче не ѝ харесва и иска да ходи на училище , ако се съди по написаното от нея в Туитър.

От мрежата става ясно, че тя изобщо не скучае, пътува из цял свят и никак не цени парите - на една от снимките гори банкнота от 10 лири. Проблемите на Индия не са обикновени -тя си блъска, например, главата какъв подарък на измисли за баща си, така че да е по-хубав от Бентлито, което му е избрала сестра ѝ.

Фон е по-сдържана, отбелязва вестникът. Тя е директор на агенцията за недвижими имоти
Soho Estates и се занимава с благотворителност.

Сестрите получават наследство от половин милиард долара през 2008 г., когато умира дядо им Пол Реймънд. Той започва бизнеса си през 1958г. като открива нощен стриптийз клуб. После издава еротичните списания Razzle, Men Only, Mayfair и др. Той е наричан още "Кралят на Сохо", защото купува две-трети от имотите в известния с магазините си и развлеченията квартал на Лондон. През 90-те години милиардерът предава бизнеса си в ръцете на дъщеря си Деби, майка на Индия и Фон, но тя умира от свръхдоза наркотици и парите отиват при момичетата, пише klassa.bg.

В класацията на най-богатите хора във Великобритания Индия и Фон заемат 265-то място, а Елизабет Втора е на 268-мо.

Начело в списъка е руснакът с узбекски произход Алишер Усманов, със състояние от 13,3 милиарда лири. Следва го пак руснак – Лев Блаватник – 11 милиарда лири.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !