Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Дивите хотели

отпечатай новината

06.06.2013 16:00 | Видян 1989 пъти

Дивите хотели

Присъствието в класацията на авторитетното и престижно списание Конде Наст е по-ценно дори от Диамантената награда - Оскарът за хотелиерството. Днес избрахте да ви представим някои от новите попълнения в хотелската листа:

 Andrere Amellal, Сива, Египет

Този ризорт е достъпен с частен джет и представлява оазис в пустинната част на средиземноморското крайбрежие на размирната държава. На 16 км е от най-близкия град Сива. Голямата близка атракция е загадъчно солено езеро. Няма климатици в помещенията, няма и други замърсители. Концепцията е на известния еколог д-р Мунир Неаматалла. Сградите са направени от солена кал, мебелите са от сушени палми, а лампите не са електрически, а са своеобразни свещи от чист пчелен восък. За обяд се сервира ризото с хибискус, следобяд – биочай под сенките на палмите. Времето е спряло край античните руини, които помнят Александър Велики.

The Walig Hug, Гщайг, Швейцария


Всеки знае Гщаад, но новият хит е Гщайг. Разстоянието се изминава за 15 минути път в планините. Най-добрият хотел в дива местност в света е реновирана ферма от 18-и век. Луксът е скрит, а големият разкош са тучните и безкрайни алпийски ливади, красивите остри върхове наоколо, факт, че лете слънцето не залязва до 10 часа вечерта. Няма баня в  стаята, няма топла вода, няма хладилник. Електричеството е само на слънчеви батерии. Което не пречи да получите великолепна 3-степенна вечеря, сервирана върху колосани покривки от швейцарски лен и с шампанско и фондю за комплимент. Удоволствието струва 1065 паунда или 2500 лева за нощувка с вечеря.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !