Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Най-ниският човек - наркодилър

отпечатай новината

13.06.2013 13:15 | Видян 1918 пъти

Най-ниският човек - наркодилър

Най-малкият жител на планетата играе наркотрафикант, за да събере пари за мерцедес, разкрива България днес. 26-годишният колумбиец Нино Ернандес официално е вписан в Книгата на рекордите на "Гинес" като най-ниския човек. Висок е едва 70 сантиметра и тежи 10 килограма. Но компенсира миниатюрния си вид с отлично настроение и различни таланти. 

Едуардо обитава скромен апартамент в "Боса", южно предградие на столицата Богота. В много отношения джуджето е съвсем обикновен млад човек. Обича да танцува, иска да обиколи света и да се срещне с екшън звездите Джаки Чан и Силвестър Сталоун , както и с бившия президент на Колумбия Алваро Урибе.

Най-голямата му мечта е да си купи мерцедес. В преследването й Едуардо събира вече пари и се надява да успее благодарение на новия си киноангажимент.

Дребосъкът се снима във филм, в който играе ролята на наркотрафикант. Според продуцентите участието на Едуардо ще напълни салоните със зрители и ще донесе сериозни приходи.

Мъникът заработва кинти и като танцува в големите магазини или просто на улицата, пред спонтанно възникнали тълпи. Често с него се снимат и туристи, които също му оставят по някой и друг долар.

Майка му казва, че растежът му спрял, когато бил на 2 годинки. Момчето се ражда съвсем дребен - с дължина от 38см. и тегло от 1,5 килограма. До третата си година той е изследван в Националния университет Колумбия, но медиците така и не установяват с точност здравословния му проблем.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !