Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Женска война заради Гришо

отпечатай новината

23.06.2013 09:08 | Видян 2824 пъти

Женска война заради Гришо

Григор Димитров стана причина за жесток скандал преди старта на най-по-пулярния тенис турнир на планетата - „Уимбълдън". Двете топтенисистки Мария Шарапова (Рус) и Серина Уилямс (САЩ) шокираха организаторите по време на официалното парти преди началото на надпреварата, която ще протече през следващите две седмици, пише България днес.
  
Звездите се срещнаха за пръв път очи в очи след бруталната атака на американката срещу настоящото гадже на българина - Мария Шарапова. Преди няколко дни Серина даде грозно интервю за престижното списание "Ролинг стоунс". В него Уилямс описа Григор като човек с "каменно сърце". За Шарапова добави, че "няма кой да я покани на готино парти". Маша не отвърна директно на атаката, но направи всичко възможно да демонстрира какво мисли за едрогабаритната Уилямс при тяхната среща на партито.
 
Британските медии твърдят, че при разминаването между двете Серина се опитала да потърси контакт очи в очи, за да изглади ситуацията. Вместо отговор Шарапова я подминала пренебрежително с високо вдигната брадичка. Цялата сцена не останала незабелязана от всички присъстващи организатори и участнички в турнира. За щастие напрежението не ескалирало допълнително, но всички предвиждат да хвърчи перушина при евентуален техен мач на "Уимбълдън".
 
Преди две седмици двете показаха колегиално отношение след финала на турнира "Ролан Гарос" в Париж. Титлата беше спечелена от Серина след успех с 6:4, 6:4. Веднага след мача двете дадоха задължителните интервюта, в които не личеше личната омраза. "Серина не може да преживее, че Гришо не откликна на нейните чувства - разказват хора от най-близкото обкръжение на Димитров. - Тя искаше да го отмъкне от неговото предишно гадже - Симона.
 
В началото му се правеше на приятел. Черпеше го наляво и надясно по скъпите ресторанти. Сваляше звезди и обясняваше колко е талантлив. Непрекъснато се натискаше да бъде в неговото обкръжение. Така се запозна и с бившия треньор на Гришо - Патрик Муратоглу. След като не успя да свали нашето момче, се лепна за френския му треньор."
Таблоидите на Острова отбелязват, че само с появяването си на партито Шарапова е забила звучен шамар на Серина.
 
На всичкото отгоре всички вестници отбелязват страхотно стилната рокля на Маша по време на мача и правят сравнение с тоалета на американката, който стоял като "униформа на медицинска сестра". Друг интересен акцент, с който рускинята показа класа, е нейната чантичка. "Малка и елегантна, тя перфектно се вписва с роклята и обувките - добавят модните експерти в Англия. - При Серина комбинацията е ужасна. Ярко синя чанта с огромен размер на фона на бяло-черна рокля."
 
Таблоидът "Сън" пък цитира Григор Димитров, който разкрива интересни подробности около връзката си с Шарапова. "С приятелка суперзвезда е нормално да привлечеш много внимание, но аз съм готов за това. С Мария засега всичко е много добре."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !