Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Емилия с нос ала Майкъл Джексън

отпечатай новината

27.06.2013 10:00 | Видян 3497 пъти

Емилия с нос ала Майкъл Джексън

Фолк певицата Емилия неотдавна призна, че е катастрофирала леко, в следствие на което си оперира счупения нос. "Видими поражения нямах, имах вътрешни и трябваше да претърпя една операция. Не знам дали има разлика, за мен беше важно да мога да дишам и да пея", добави любимата на Коко Динев.

На снимката, която Мис Бони качи във Фейсбук профила си, виждаме новата придобивка на певицата. Коментарите на феновете й са, че носът й много наподобява този на поп звездата Майкъл Джексън. Както помним обаче неговият доста бързо се разпадна, но Емилия със сигурност е заложила на професионални и качествени грижи.

Малко след признанието й за инцидента в пресата гръмна страшен скандал. Приятелка на изпълнителката разказа за жестокия побой, който Коко Динев й е нанесъл. Той обаче категорично отрече това да се е случвало. Както се вижда от кадъра двамата изглеждат в напълно нормални отношения, заобиколени от приятели и радващи се на летния сезон.

Попфолк певицата нeотдавна зарадва почитателите си с ударно завръщане с песента Ти си ми, в клипа към която пресъздаде една пъстра Боливудска приказка.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !