Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Владо Кузов купува детско колело

отпечатай новината

31.07.2013 13:10 | Видян 1102 пъти

Владо Кузов купува детско колело

Владимир Кузов, който бе осъден за гей педофилия, обикаля магазините в търсене на детско колело. Скандалният бивш депутат от „Атака" отделил няколко дни, за да избере най-доброто, пише Всеки ден.

Кузов ходил и в магазините за колела до Женския пазар в столицата. Казвал на шашардисаните продавачки: "Търся колело за детето си". Той подробно се интересувал какви цветове и какви предавки има, дори стигнал до въпроса за седлото. И както експерти го посъветвали, колкото по-твърдо е то, толкова по-малка е вероятността от хронични травми на мускулите.

Самият Кузов не е родител, но се е заел с отглеждането и възпитанието на своята 10-годишна племенница. Тя е дъщеря на сестра му Милена. Малката била особено привързана към вуйчо си. Познати на Милена обаче се чудили дали Владо наистина можел да я възпита подобаващо.

В началото на 2009 г., няколко месеца преди края на мандата на Народното събрание, Кузов получи условна присъда за блудство с малолетен и неговите депутатски правомощия бяха отнети. За да докаже, че е невинен пък, екс политикът се записа да учи право в Нов български университет. Той до ден днешен твърди, че е бил натопен за срамното деяние.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !