Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Наши грации се вихрят в Монте Карло

отпечатай новината

22.08.2008 13:43 | Видян 15803 пъти | Гласували 1

Наши грации се вихрят в Монте Карло

Три български грации превземат Ривиерата. Юлияна Дончева, Весела Нейнски и Ели Гигова се забавляват като за световно от няколко дни в Монте Карло, пише Стандарт. Красавиците снощи трябваше да бъдат на концерт на Ерик Клептън в княжеството.

Те са луди по чувствените парчета на великия китарист. Днес тръгват за Сан Тропе и Кан. Дамите по традиция ще се впишат в бляскавата суматоха на Лазурния бряг. Те са канени на партита и клубове, където ще се омешат с европейската аристокрация и американски знаменитости. Юлияна Дончева от доста години насам общува с някои от най-тиражираните имена в световния шоубизнес. Страхотната брюнетка стопира активните си връзки с бо монда, докато беше депутат. Сега отново се върна на истинската сцена.

Освежаването на контактите е в навечерието на есенния телевизионен сезон, за който Юлияна готви серия от изненади за БНТ. Весела Нейнски, с която двете вече имат и музикален съвместен проект, също прерови старите тефтери, преди да направи програмата на трите. Бившето гадже на латино сваляча Освалдо Риос обаче не крие, че си пада и по страстите в казиното. Ели, водещата на "Спортна треска"по Канала, никога не разкрива сантименталните си планове. В Европа се говори, че дъщерята на Николай Гигов е обект на нежно, но много настоятелно и постоянно, внимание от страна на изключително високопоставен световен бизнесмен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !