Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Вдовицата на Баташов заживя с нов мъж

отпечатай новината

23.08.2013 12:15 | Видян 3625 пъти

Вдовицата на Баташов заживя с нов мъж

Вдовицата на Андрей Баташов, Боряна, отново се носи на крилете на любовта и щастието. Почти три години след трагичната смърт на големия актьор певицата се отдаде тялом и духом на нов мъж, засече ги репортер, пише в. Уикенд.

Баташов прекъсна земния си път по особено мъчителен начин на 29 ноември 2010 г., само на 45 години. Няколко седмици по-рано доцентът по актьорско майсторство и режисура в НАТФИЗ изпадна в кома в столична болница. Издъхна във Военномедицинска академия от полиорганна недостатъчност вследствие от цироза на черния дроб и сепсис.

След смъртта на Баташов по канон Боряна спази траура но не скъса и със светския си живот. Шокира всички, когато около 40 дни от погребението посети концерт на Георги Христов в зала „България”. Година след това пък се изяви в шоуто за музикални таланти X FACTOR, редовно се мяркаше и по партита. През цялото това време обаче вдовицата на актьора не се появи с друг мъж. Последното табу вече отпадна и Боряна Баташова не крие новата си любов.

Преди няколко дни дамата, която бе 20 години по-млада от покойния си съпруг, се гушна в обятията на непознат мъж, на около 50-годишна възраст. Двойката зае едно от централните ВИП сепарета в „Найт флайт” за участието на Азис. Фрашканото до козирката заведение не им попречи да демонстрират интимна близост. Даже точно обратното – държаха се за ръце като влюбени тийнейджъри, разменяха си закачливи погледи, а целувките им не бяха рядкост.

За никой от околните не остана в тайна, че Боряна е безумно влюбена в новия си приятел.

Оказа се, че връзката на Баташова с господина, на име Светльо, отдавна не е на ниво „гаджосване”. Двамата вече живеели заедно от почти 3 месеца, се разбра още. Запознали се в края на май на сватбата на модела Цвети Раз-ложка и бизнесмена Георги Москов. Има-няма две седмици по-късно решили, че трябва да се съберат под един покрив.

„Боряна е щастлива с този мъж. Сега сигурно всички ще я съдят, но много се измъчи в последните месеци преди Андрей да си отиде. Той я обичаше бясно, но още по-бясно я ревнуваше, дори за най-малкото нещо. От ревност се напиваше. Когато ситуацията вече бе излязла извън контрол, Боряна ужасно страдаше да го гледа как се самоубива пред очите й”, казват пред журналисти близки приятелки на Баташова.

Лекарите така и не успяха да спасят съпруга й, тъй като се оказа, че не е възможно да бъде извършена чернодробна трансплантация. Интервенцията не бе удачна, тъй като след третия-четвъртия ден от лечението на актьора в кръвта били открити антитела срещу ку-треска. Това е направило невъзможна трансплантацията.

„След толкова много пролети сълзи за Андрей съдбата ми се усмихна и ми прати човек, на когото да се опра. Сигурна съм, че Андрей не би имал нищо против – аз го познавам най-добре от всички”, казва вдовицата му.

Когато през 2008 г. Андрей Баташов се ожени за банковата служителка Боряна, артистичният и светски елит остана шокиран. Поради две причини. Първо – сватбата бе организирана при изключителна секретност първо в резиденция „Царска Бистрица” в Боровец, където бе сключен църковният брак, и след това в Дом 2 на резиденция „Бояна”.

И второ – заклетият ерген се реши изключително скоротечно на сериозно обвързване.

Още тогава тръгна слух, че до брака се стигнало по нареждане на майката на актьора Теодора. И то за да секнат злостните клюки, че синът й е бисексуален.

След сватбата си в едно свое интервю Баташов сам се изпусна, че главната вина за обвързването му с Боряна е имала майка му. Родителката от пръв поглед преценила, че това е „жената на живота му”. Макар след кончината на Андрей възрастната дама да призна, че наследникът й не бил случил на жена.

Снимка: senzacia.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !