Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Йорданка Христова с латино концерт на Марина Диневи

отпечатай новината

25.08.2008 12:24 | Видян 9236 пъти

Йорданка Христова с латино концерт на Марина Диневи

За втори път това лято братя Диневи събраха яхтения елит на Марина Диневи на бяло парти. Собствениците на яхти и техните гости се съобразиха с дрескода, но този път приемът имаше латино привкус. На VIP-зоната на яхтеното пристанище екзотични момичета посрещаха гостите, като окичваха господата с венци от естествени маргарити, докато дамите бяха удостоени с нежна орхидея в косата.

В типичен латино стил бе подбран и кетерингът за вечерта. Момчета с хавайски ризи поднасяха освежаващи коктейли Кайпириня, Май Тай и Мохито на сърф дъски между гостите. На карибско ниво бе и уникалният бюфет, включващ риба Махи–Махи с териаки сос, виатело тонато - телешко филе с риба тон и каперси, оризови кори с морски дарове, бананов хляб с ванилов крем и др.  и завършим с огромния бюфет, отрупан буквално с всички видове тропически плодове.

Партито започна с ревю на новата есенно-зимна колекция бельо от Palmers. Женственост, чувственост и романика са сред основните тенденции за 2008 сезон. Момичетата от VIP Fashion Group показаха голямо разнообразие от кройки и модели. Акцентите са богата палитра от цветове, привличащи вниманието, метални и блестящи ефекти, игра с прозрачните материи. Представена бе и колекцията на безспорния лидер в луксозното мъжко облекло - Zegna Sport и Sartoria.

Гвоздеят на програмата беше уникалната и неповторима Йорданка Христова. Тя се раздаде на сцената в продължение на повече от час с нестихващи латино ритми. Вечерта приключи с изпълнения на танцови двойки, които се развихриха в ритмите на салса, ча-ча, самба и румба.

Бялото парти на братя Диневи бе предшествано от традиционния парад на лодки. В обедните часове от Марина Диневи потеглиха луксозни моторни и ветроходни лодки, които направиха парадна обиколка до Сл. Бряг, Несебър и обратно до Св. Влас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !