Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Алисия се показа с бръчки и без грим

отпечатай новината

01.09.2013 09:02 | Видян 3608 пъти

Алисия се показа с бръчки и без грим

Фолк певицата Алисия се показа без грим в мрежата Изпълнителката си пусна снимки без очна линия, червило, фон дьо тен и фотошоп и доказа, че не се срамува от годините си. 30-годишната звезда с гордост показва първите си бръчки. И вместо ужасена да тича при пластичния хирург, очевидно се приема такава, каквато е, пише kliuki.net.

Доскоро Алисия се криеше от фотографите и беше буквално вманиачена на тема пластични операции. Сега обаче изпълнителката сама си пуска снимки без грим и без да се притеснява от бръчките по лицето.

Феновете ѝ обаче намират, че тази нова Алисия е по-очарователна от суетната знаменитост, която доскоро изпадаше в ужас, ако види дори една бръчица по лицето си. Някои от почитателите на певицата обаче не са особено очаровани от естествената й визия.

Под снимката на изпълнителката се появиха коментари от рода на "Леле, колко е погрозняла" и дори "Погрижи се за тези бръчки, все пак си още млада", пишат те.

"Важно е да отбележим, че все пак има "смелостта" да се снима без грим, за разлика от много други хора", коментират други. Повечето от почитателите на певицата обаче са възхитени от естествения ѝ чар и смятат, че дори и с бръчки Алисия си остава красива.

 Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !