Раздват деветите годишни хип хоп...

Деветите годишни хип хоп награди ще се състоят 22 юни...

60 години Детски хор на БНР

Един вечно млад състав стана на 60 години! В първия...

Бившият бос на ЦСКА нокаутирал дъщерята на Фатик в заведение

отпечатай новината

29.08.2013 14:00 | Видян 1338 пъти

Бившият бос на ЦСКА нокаутирал дъщерята на Фатик в заведение

Съдружникът в сметосъбиращата фирма "Титан" и бивш собственик на ЦСКА Димитър Борисов е нападнал и ударил 16-годишната дъщеря на убития през 2003 г. знаков за прехода бизнесмен Филип Найденов-Фатик, научи "Труд". Инцидентът станал в нощта срещу вторник в столичното заведение "РМ".

Там 16-годишната Адриана Тюркмен била на рожден ден на своя приятелка. Придружавали я майка и сестра Александра (20 г.). Към 1,30 ч, преди шофьорът на семейство Тюркмен да откара Адриана у дома , тя тръгнала към тоалетната в заведението. С нея били 18-годишно момиче и шофьорът. Преди да влязат, отвътре излязъл Борисов, крепен от трима охранители.

Когато видял пред себе си двете момичета и шофьора, без да каже дума, Борисов ударил през лицето Адриана. Преди шофьорът на Тюркмен да разбере какво се случва, от носа на Адриана рукнала кръв, а охранителите на Борисов набързо го извлекли от заведението. Качили го в джип и отпрашили. "Агресията на този човек не беше предизвикана с нищо. Той просто отвори вратата, видя Адриана пред себе си и я удари без тя да му е казала и дума", обясниха пред "Труд" очевидци на инцидента.

Според тях Борисов бил солидно почерпен и едва се държал на крака. Нападението било заснето и от охранителна камера в заведението до вратата на тоалетната. Веднага след инцидента вдовицата на Фатик отвела дъщеря си в "Пирогов", където е издадено медицинско. В него дежурният лекар записал, че Адриана има контузия и хематом на устната. Веднага след това момичето и майка му пуснали жалба срещу Борисов в столичното Първо РПУ. Вчера следобед Адриана е освидетелствана и в Съдебна медицина.

"Няма такова нещо. Аз въобще не съм бил в това заведение", заяви Борисов, потърсен от "Труд" да коментира случая. Когато разбра, че нападението е заснето от охранителна камера, той каза, че ще провери случая и помоли за отсрочка. По-късно уточни: "Да, бил съм в това заведение, но не съм удрял никой. Бях за малко там и си тръгнах. Това е. Не е възможно да не си спомням. Може и да съм бил видимо пиян, но това няма значение. И да съм бил пиян, щях да помня, ако съм ударил някой."

Когато му бе напомнено, че инцидентът е заснет с камера, Борисов заяви: "Не съм видял кадрите." Преписката по жалбата на Адриана е изпратена в Софийска районна прокуратура. Там трябва да преценят дали да повдигнат срещу Борисов обвинение за хулиганство с причиняване на лека телесна повреда.

Източник: Novini.bg

Снимка: Novini.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !