Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Вдовицата на Фатик: Няма да простя на Митьо Гърнето, че преби дъщеря ми!

отпечатай новината

29.08.2013 16:00 | Видян 3515 пъти

Вдовицата на Фатик: Няма да простя на Митьо Гърнето, че преби дъщеря ми!

В истинска трагедия на елита, за която всички говорят, се превърна баталната сцена в нощно заведение, от която пострада малката дъщеря на покойния подземен бос Филип Найденов-Фатик - Адриана преди два дни.

Макар семейството ѝ светкавично да обяви, че физиономията на 16-годишното момиче е размазано от мъртво пияния бивш собственик на ЦСКА Димитър Борисов, по известен като Митьо Гърнето, той отрича, а самата жертва е завела делото за побоя срещу неизвестен извършител, пише Всеки ден.

Според свидетели Гърнето засякъл малката Тюркмен пред тоалетната в бар "Пи Ем" в понеделник през нощта и ѝ забил едно кроше в лицето. Адриана се свлякла, цялата в кръв, и мигновено била откарана в "Пирогов" със счупен нос, гласеше официалната версия от вторник. Адвокатът на семейството разказа, че девойката вече си е извадила медицинско и е подала жалба срещу Борисов в столичното 1 РПУ.

От свои източници обаче Всеки ден научи, че жалбата, която е подала г-ца Тюркмен, е срещу неизвестен извършител. При разпита в МВР тя разказала, че не познава човека, който я е ударил, и с нищо не е предизвикала агресията му. Затова и Митьо Гърнето не е викан на разпит в полицията, тъй като реално името му не фигурира в жалбата на Адриана.

"Не я познавам и не съм я удрял", заяви пред Всеки ден бившият бос на ЦСКА. Очевидците на баталната сцена в бара обаче бяха категорични, че именно Гърнето е обикалял момичето, а малко след като двамата се засекли пред тоалетната, тя държала лицето си с окървавени ръце. Пред полицаите в районното девойката е заявила, че най-вероятно ще разпознае насилника си по снимка.

"Няма да простя на Митьо Гърнето за това, че удари дъщеря ми. Недопустимо е не само за него, но и за когото и да било друг мъж да постъпва така. Ще го съдя", категорична бе обаче майка ѝ, вдовицата на Фатик, която явно няма съмнения кой е извършителят на побоя.

Лекарите в "Пирогов", където първо била откарана Адриана след инцидента, разказаха, че раните ѝ са били повърхностни, текла ѝ е кръв от носа, но органът на обонянието ѝ не бил счупен. "Медицинско не си е вадила при нас, имаше леки охлузвания по лицето", обобщиха състоянието ѝ те.

Любопитен факт е, че малката Тюркмен ходи с цяла чета охрана, която да я пази. Причината е, че майка ѝ е вдигнала ръце от неконтролируемото ѝ поведение и се опитва да я озапти. Защо и как гардовете са допуснали момичето да бъде ударено, тепърва ще се изяснява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !