Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стоичков на море с жена си

отпечатай новината

29.08.2013 16:45 | Видян 2386 пъти

Стоичков на море с жена си

Христо Стоичков разби на пух и прах всякакви информации в клюкарски сайтове и издания, че избягвал компанията на съпругата си Мариана. Нещо повече, Модерния ляв не само се отдаде пълноценно на семейството си, но и заведе благоверната си на дълга почивка в Слънчев бряг. Звездната двойка се появи на плажа заедно с дъщерята Мика и нейното гадже.

"Ицо е много земен и точен човек. Голема работа е", коментираха мургави продавачи на плодове. Най-прославеният български футболист давал тлъсти бакшиши за зарзават и спечелил сърцата на търговците, пише senzacia.net,

Неотлъчно до семейство Стоичкови се движиха ексдепутатът от ГЕРБ Емил Димитров и съпругата му. Двамата също са отседнали в Слънчев бряг. Христо Стоичков и Емил Димитров имат обща футболна школа в Етрополе, а освен това ги свързват честите ловни излети.

Бившият народен избраник минава за един от най-близките приятели на Камата. Заради отлъчването на Димитров от ГЕРБ Стоичков публично нападна Цветан Цветанов, Ицо на няколко пъти го нарече милиционер и презрително го прати в Б групата на политиката.
 
Впоследствие носителят на Златната топка за 1994 година охладня и към Бойко Борисов, защото бившият премиер не защити Емил Димитров във войната му със собственика на верига от апартаменти в източните столични квартали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !