Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия се стопи

отпечатай новината

03.09.2013 17:30 | Видян 5921 пъти

Анелия се стопи

Анелия се появи на плажа с нова визия. Певицата е решила, че е време за промяна и то драстична. Хитовата пайнерка се показа с руса коса и изненада почитателите на поп фолка. Освен това успешната певица е свалила доста килограми, пише kliuki.net.

Някои интернет потребители дори я объркаха с Преслава. Причина за това станаха стърчащите колаляци на певицата. Анелия е свалила доста килограми и кокалите ѝ изкачат, както се вижда от снимката. Почитателите на певицата останаха изненадани от промяната в нея. Повечето определено не харесаха новия външен вид на хитовата изпълнителка.

"Това русо не ѝ отива. Беше много по-красива с кестенява коса. Тя е малко мургава и с този летен тен, прилича на изрусена представителка на малцинствата!", коментират феновете на Анелия. Явно русото се завръща на мода в редиците на "Пайнер". Коя ли брюнетка ще се изруси след Анелия?

Други почитатели на певицата обърнаха внимание на измършавялото ѝ тяло. Те се страхуват, да не би Анелия да реши да отслабва като Преслава, която притеснява феновете си с изключително кльощаво телце. "Дано Анелия не се вманиачи като Преслава, една кокалана стига, няма нужда от още кльощави певици!", коментират хората в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !