Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ламбо се преби

отпечатай новината

25.09.2013 17:00 | Видян 2011 пъти

Ламбо се преби

Контузия тормози Стефан Данаилов. Той излезе от поредни снимки с травма в дясната ръка, която отшумява, но упорито измъчва големия актьор, съобщава podtepeto.com.

Самият Данаилов не разкри къде и как се е наранил.Актьорът движи с накитник от известно време. Черният еластичен аксесоар пристягаше дясната му китка по време на събитието в Балабановата къща в Пловдив, посветено на Иван Андонов. Ламбо свали облекчаващото болката средство в момента, в който взе думата и се впусна в спомени за приятелството си с режисьора.

Стефан Данаилов и Мария Статулова отново влязоха в кожите на култовите си герои от емблематичната лента на Иван Андонов “Дами канят“ на посветената на режисьора втора вечер от Празниците в Стария град. Ламбо и Мария се вгледаха в очите и си спомниха за големия Иван в компанията на съпругата му Люба Маричкова и близо 100 почитатели на творчеството на Андонов.

“Идеята е била Велко Кънев да играе ролята на Яким. Андонов обаче се спря на мен, тъй като познавах всички жени от екипа, бях работил с тях преди това. Беше вълшебно по време на снимките, които продължиха месец и половина”, спомни си Данаилов за култовия филм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !